tausta1.jpg
 
ihminenonhyväasia4.png
 
 
 

Tervetuloa juhlistamaan tasa-arvon päivää Musiikkitalolle!

Ihminen on hyvä asia- gaala järjestetään Musiikkitalon Klubilla 19.3.2019 klo 19.00.

Gaalassa nautitaan huippukokkien, kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien valmistama kolmen ruokalajin illallinen sekä pieteetillä valittuja viinejä hyvässä seurassa ja upeista artistivieraista nauttien. 

Illan aikana palkitaan myös vuoden ”ihmisin teko”, eli parhaiten tasa-arvoa edistänyt kulttuuriteko. Gaalan tuotto ohjataan palkinnon saajalle.

Illan menusta ja kattauksesta vastaavat PKN basisti Sami Helle ja Sami Garam, Paul Hickman ja Antti Paasonen sekä Lyhty ry.n, Alvi ry.n ja Mieletöntä Valoa hankkeen työryhmät. Menun teemana on suomalainen luonto ja villiruoka.

Illan artistit: Litku Klemetti, Kari Aalto, Ilkka Alanko sekä Eeva Lusenius, UMO Ensemble sekä Kalle Salonen band tarjoilevat ainutlaatuisen konserttielämyksen. Yhteisen konsertin kautta artistit haluavat edistää yhdenvertaisuutta musiikkialalla. Kapellimestarina toimii Hannu Pikkarainen.

Illan juontavat Riku Riihilahti ja Inka Timgren.

Illallisen mahdollistavat Viinitie Oy, Kyrö Distillery Company, Garam & Garam Oy, Restel sekä Musiikkitalo.

Gaalan työryhmä on järjestänyt vastaavia illalliskonsertteja myös kolmena edellisenä vuotena Lyhty ry.n tiloissa Konalassa. Aiempien vuosien suuren suosion vuoksi tapahtuma on päätetty järjestää vuonna 2019 Musiikkitalolla. Gaalan tuottaa Pertin Valinta yhteistyössä Lyhty ry.n Mieletöntä valoa-hankkeen (Sosped), Alvi ry.n kanssa. 

 
Ihminen on hyvä asia- gaala on Pertti Kurikan nimeämä tapahtuma, jossa juhlitaan vuosittain tasa-arvoa edistäviä kulttuuritekoja.

palkinnonsaaja-
Ehdokkaat

Lapinlahden lähde

Mental Beauty Records

Muusikkojen liitto

Kettuki ry

Kohtaus ry

Me itse ry

Alakulttuurikeskus Loukko

Ihmisoikeusliitto

Kakspy ry

IITUSPY ry

ESKOT ry

Mielen ry

 

Tervetuloa
Ihminen on hyvä
asia- gaalaan! 

Illalliskortin hinta on 150€/hlö. Alkudrinkki, illallisviinit sekä kahvi / tee sisältyvät illalliseen. Osallistumisilmoitus on sitova. Illalliskortit maksetaan etukäteen tilisiirtona, varauksen vahvistus ja maksutiedot toimitetaan sähköpostitse vastausviestissä. 

Pukukoodi: tumma puku.

Huom! Jos haluat vegetaarisen menun, tai sinulla on ruoka-aineallergioita, mainitse toiveistasi kohdassa lisätietoja. Menu on laktoositon ja gluteeniton.

 
 

MENU

Alkuruoka

Haukea teriyaki, särkiterrine, siianmätiä ja hapankermaa

Pääruoka

Paahdettua poronpaistia, savuperunaa, rosmariini-puolukkakastiketta

Jälkiruoka

Suklaa- ja karpalokakku, hapankirsikkakastiketta ja minttua

lisäksi

Alkudrinkki, illallisviinit sekä kahvi / tee sisältyvät illalliseen. Vaihtoehtona on myös vegetaarinen menu. 

kuvake2.png
 

Ilmoittaudu Illalliselle:

 

 Tutustu myös Ihminen on hyvä asia- seminaariin ja vaikuttavuus-kampanjaan

Ihminen on hyvä asia- seminaari järjestetään ennen gaalaillallista Musiikkitalolla, klo 9-16 Harjoitussali Paavossa. Seminaarissa keskustellaan vaikuttamisen mahdollisuuksista, valinnoista, arvoista ja tulevaisuuden osaamisesta kunnissa ja maakunnissa. Yhteistyössä: Kukunori, Taideyliopiston CERADA ja ArtsEqual-hanke, Metropolia AMK, Turun ammattikorkeakoulu ja TaikuSydän-hanke, Pertin valinta sekä Sosiaalisen osallisuuden edistämisen koordinaatiohanke – Sokra (THL).

http://kukunori.fi/ihminen-on-hyva-asia-soten-hyten-ja-kulttuurin-yhdyspinnoilla/

kuvake2.png

Ihminen on hyvä asia- vaikuttavuuskampanja edistää tasavertaisen kulttuurin kehitystä kouluissa ja kuntarakenteissa. Kampanja haastaa yhteiskunnan rakenteita, muokkaa asenteita vammaisuutta kohtaan, sekä luo kohtaamisia kehitysvammaisten kokemusasiantuntijoiden ja kouluikäisten oppilaiden välille. Kampanjan toteuttavat Lyhty ry, Moukafilmi Oy sekä Taideyliopiston ArtsEqual-hanke. Kampanjassa työskentelee kehitysvammaisia kokemusasiantuntijoita, jotka ovat luoneet ainutlaatuisen opetuspaketin. Paketti sisältää Pertti Kurikan Nimipäivät- bändistä kertovat elokuvat sekä erilaisia taide-, media-, käsityö-, ja musiikkityöpajoja. Kampanjaa tukevat Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Alfred Kordelinin säätiö sekä Päivikki ja Sakari Sohlbergin säätiö.

http://pkn.rocks/kampanja/